Kerékpárosok Napja

Rohamosan fejlődő világunk velejárója a környezetszennyezés, így a  környezetvédelemmel foglalkozni talán soha nem volt oly fontos, mint napjainkban.

Ehhez hozzájárulva rendezzük meg hagyományteremtő céllal 2016. október 22-én a KERÉKPÁROSOK NAPJA rendezvényünket. Célunk egy minden korosztálynak szóló aktív szabadidősport program szervezése, amely felhívja a figyelmet környezetünk megóvására, a kerékpáros közlekedés pozitív, környezetkímélő hatásaira.

A programok központja a Kossuth tér, innen indulnak, és ide érkeznek a kerékpáros túrák három különböző távban. Az útvonalak kialakításakor figyelembe vettük, hogy bárki számára teljesíthető legyen, akár családi körben, babakocsival, rollerral, görkorcsolyával.

Kiegészítő programok is színesítik az eseményt. Egész nap működő ügyességi és szlalom pálya, színpadi program, gyerekeknek gurulós játszótér, kerékpárszervíz és szerelési tanácsadás. Emellett figyelmet fordítunk a biztonságos közlekedés fontosságára, a KRESZ alapjaira és a kerékpár utak használatának szabályaira különböző játékok keretein belül.

Mindenkit várunk szeretettel egy jó hangulatú, mindenkinek szóló kerékpáros túranapra!

 

ÚTVONALAK:

utvonal_3km.jpg

utvonal_20km.jpg

utvonal_50km.jpg

 

Kérdés esetén:

56/513-561

szervezes@szolsport.hu

© 2016 Szolnoki Sportcentrum - Készítette: Webidea Informatika